Uutiset

Sastamalan henkirikos siirtyy syyteharkintaan – tutkittu murhana ja tuhotyönä

today19.2.2019

share close

Sisä-Suomen poliisi on saanut valmiiksi viime elokuun lopulla 29.08.2018 Sastamalan Heinijärventiellä tapahtuneen henkirikoksen tutkinnan. Tekoa on tutkittu murhana ja tuhotyönä. Tapauksen epäilty talossa asunut vuonna 1967 syntynyt mieshenkilö otettiin välittömästi kiinni asunnon pihalta. Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi hänet seuraavana päivänä 30.08 ja määräsi hänet syyttäjän sekä puolustuksen pyynnöstä mielentilatutkimukseen jo esitutkinnan aikana. Asiakirjat ovat valmistuneet ja juttu siirtyy syyttäjän harkintaan eräiden teknisten toimenpiteiden jälkeen joko huomenna keskiviikona tai viimeistään ylihuomenna torstaina.

Elokuun lopulla pelastuslaitos sai tehtävän Sastamalaan.  Savusukeltajat löysivät pian palopaikalle saapumisen jälkeen omakotitalosta vainajan. Kyseessä oli talossa asunut vuonna 1937 syntynyt nainen. Poliisin paikalla suorittamissa tutkimuksissa kävi ilmeiseksi, että henkilö oli kuollut ennen paloa saamiinsa vammoihin. Myöhemmin yön aikana oikeuslääkäri tuli samaan päätelmään. Paikalta otettiin kiinni vuonna 1967 syntynyt mies. Hän asui talossa ja on vainajan lähisukulainen. Hänet otettiin kiinni epäiltynä henkirikoksesta.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%