Uutiset

Raitiovaunun aidonkokoinen malli on saapunut Tampereelle - näyttely aukeaa yleisölle torstaina

Raitiovaunun aidonkokoinen malli on saapunut Tampereelle - näyttely aukeaa yleisölle torstaina

Tampereelle tulevan raitiovaunun aidonkokoinen malli on saapunut kaupunkiin. Tampere-talon Sorsapuistosalissa esillä oleva näyttely aukeaa yleisölle huomenna iltapäivällä. Ratikan malli eli tarkka maketti jäljittelee yksityiskohtaisesti Ratikan tulevaa vaunua.

Se on aidon raitiovaunun näköinen ja kokoinen, joten se tuntuu sekä ulkoa että sisältä oikealta vaunulta. Raitiovaunun toiminnallisuuksia on mahdollisuus myös testata. Muun muassa maketin ohjaamo on varusteltu kuten todellisessa vaunussa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>