Uutiset

J. Karjalainen ja lukuisat huippusuosikit valloittavat Ikaalisten Iskelmäparatiisin kesäkuussa! Katso koko esiintyjälista

J. Karjalainen ja lukuisat huippusuosikit valloittavat Ikaalisten Iskelmäparatiisin kesäkuussa! Katso koko esiintyjälista

J. Karjalainen yhtyeineen (kuva: Tero Ahonen)[/caption]

Suomalaisten suursuosikki J. Karjalainen saapuu viihdyttämään kesäkuussa Ikaalisten Iskelmäparatiisiin.

Festivaalin avaavat perjantaina 7.6. esiintymislavoille palannut Suurlähettiläät ja Kolmas Nainen -yhtye legendaarisilla hiteillään. Huikeaa energiaa lavalle tuovat myös Kaija Koo sekä Samuli Edelmann kokoonpanonsa Orkestra Suora Lähetys kanssa. Lauantain 8.6. musiikkikattauksesta vastaavat J. Karjalainen, nuoren polven uusi supertähti Ellinoora sekä kestosuosikki Irina. Samana iltana lavalle nousee myös Vain Elämää -sarjasta tuttu Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani.

Festivaali on Scandic Ikaalisten Kylpylän alueella, joten hotellin majoitus-, ravintola- ja kylpyläpalvelut tarjoavat loistavat puitteet ja oheispalvelut musiikkitarjonnan ohessa. Vip-lipulla voi nauttia runsaan buffetpöydän antimista Wanhassa ravintolassa, vip-alueen palveluista ja yllätysohjelmasta. VIP-liput on loppuunmyyty useana vuonna.

Lisätietoja tapahtumasta scandichotels.fi/iskelmaparatiisi  #iskelmaparatiisi

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>