Uutiset

Parkanossa löytyi ruumis metsiköstä - poliisi epäilee kadonneen henkilön joutuneen henkirikoksen uhriksi

Parkanossa löytyi ruumis metsiköstä - poliisi epäilee kadonneen henkilön joutuneen henkirikoksen uhriksi

Sisä-Suomen poliisi on julkaissut tiedotteita kadonneesta henkilöstä nimeltä Jere Lindell. Katoamista tutkittaessa heräsi epäily hänen joutumisestaan henkirikoksen uhriksi.

Katoamisilmoituksen teki kadonneen lähiomainen 8.1.2019. Poliisi käynnisti esitutkinnan 20.1.2019.

Poliisi otti kiinni 18.2.2019 kiinni kolme henkilöä ja 20.1.2019 kiinni yhden henkilön epäiltyä henkirikokseen. Epäillyt, kolme miestä ja yksi nainen, on tänään perjantaina vangittu tapaukseen liittyen Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Nimikkeinä ovat yhden epäillyn osalta murha ja kolmen muun rikoksen tekijän suojeleminen ja/tai hautarauhan rikkominen. Koska tutkinta on kuulustelujen osalta alkuvaiheessa, rikosnimikkeet saattavat tutkinnan edetessä muuttua.

Poliisi on eristänyt Parkanon rautatieaseman läheisyydessä metsässä alueen, jossa rikoksen uhri on todennäköisesti surmattu. Vainajaa on yritetty hävittää paikalla olleessa risu/puukasassa polttamalla. Koska teko on tehty tämän hetken tiedon mukaan 28.-29.12.2018 välisenä yönä, tapahtumapaikka on jäätynyt ja jäänyt lumen alle. Tästä syystä poliisi joutuu sulattaman uhrin löytöpaikkaa. Poliisi on pyytänyt virka-apua puolustusvoimilta alueen eristyksen valvonnassa.

Tutkinnan keskeneräisyyden vuoksi poliisi ei tiedota tutkinnan yksityiskohdista tarkemmin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>