Uutiset

Pirkanmaan kansanedustajilta kirje VR:lle "Onko nykyistä, häiriöherkkää tilannetta parannettavissa?"

Pirkanmaan kansanedustajilta kirje VR:lle "Onko nykyistä, häiriöherkkää tilannetta parannettavissa?"

Pirkanmaan kansanedustajat ovat laatineet yhteisen kirjeen VR:lle Tampere-Helsinki -junayhteyden häiriöidenn vähentämisestä. Kansanedustajat kysyvät, onko nykyistä häiriöherkkää tilannetta parannettavissa joillakin toimilla, joihin VR pystyy vaikuttamaan.

Muutaman viime vuoden ajan on ollut paljon häiriötekijöitä, jotka ovat vaikeuttaneet junien aikatauluissa pysymistä pääradalla Tampereen ja Helsingin välillä. Kulunut talvi on ollut erityisen vaikea, ja Tampere-Helsinki -välin junien täsmällisyys on maan keskiarvon alapuolella.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>