Uutiset

Kirkkari-ohjelma täydentyi

Kirkkari-ohjelma täydentyi

Aitoon Kirkastusjuhlilla nähdään tulevana kesänä jo julkistettujen artistien lisäksi liuta  ensikertaa Kirkkareilla esiintyviä kokoonpanoja kuin myös konkariosastoa. Kolmipäiväisen festarin aikana Aitoossa esiintyy bändinsä Haloo Helsingin kanssa Kirkkareilla tätä aiemmin soittaneen Elli Haloon sooloprojekti Ellips.  Ahkerasti keikkaileva palkittu monitaituri Vesala nähdään myös Aitoossa. Manserock-jyrä Popeda  tekee niin ikään
paluun Kirkastus-lauteille, samoin kuin tunnistettavasti soundaava poppari Jannika B. Kouvostomollista herkkua yleisölle tarjoilee Viikate, kun Aitoossa päästään juhlimaan bändin 10 vuotta täyttävää albumia "Kuu kaakon yllä".

Kirkastus-debyytin tänä kesänä tekevät notkean monipuolisesti räppäävä Gasellit, folk rock -tunnelman tahtiin ilakoiva  Greenrose Faire, tuoretta musiikkia juuri julkaissut pop-tähti Vilma Alina, melankolialla höystettyjä tarinoita kertova Lasten Hautausmaa ja suomalaisen musiikkikentän kuuma nimi Ruusut.

Lisäksi heinäkuun 6.—8. vietettäville Aitoon Kirkastusjuhlille saapuvat  ensimmäisessä esiintyjäjulkistuksessa ilmoitetut Ville Valo & Agents, Anssi Kela,  Atomirotta, Lauri Tähkä, Marko Haavisto & Poutahaukat,Teflon Brothers, Petri Nygård ja Apulanta.  Iltaohjelman lisäksi sunnuntaina vietetään perinteikkäästi Aitoon VPK:n vuosijuhlaa  marsseineen, ja maanantaina pyörähdellään päivätanssien tahtiin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>