Uutiset

Kirkkari-ohjelma täydentyi

today1.3.2019

share close

Aitoon Kirkastusjuhlilla nähdään tulevana kesänä jo julkistettujen artistien lisäksi liuta  ensikertaa Kirkkareilla esiintyviä kokoonpanoja kuin myös konkariosastoa. Kolmipäiväisen festarin aikana Aitoossa esiintyy bändinsä Haloo Helsingin kanssa Kirkkareilla tätä aiemmin soittaneen Elli Haloon sooloprojekti Ellips.  Ahkerasti keikkaileva palkittu monitaituri Vesala nähdään myös Aitoossa. Manserock-jyrä Popeda  tekee niin ikään
paluun Kirkastus-lauteille, samoin kuin tunnistettavasti soundaava poppari Jannika B. Kouvostomollista herkkua yleisölle tarjoilee Viikate, kun Aitoossa päästään juhlimaan bändin 10 vuotta täyttävää albumia ”Kuu kaakon yllä”.

Kirkastus-debyytin tänä kesänä tekevät notkean monipuolisesti räppäävä Gasellit, folk rock -tunnelman tahtiin ilakoiva  Greenrose Faire, tuoretta musiikkia juuri julkaissut pop-tähti Vilma Alina, melankolialla höystettyjä tarinoita kertova Lasten Hautausmaa ja suomalaisen musiikkikentän kuuma nimi Ruusut.

Lisäksi heinäkuun 6.—8. vietettäville Aitoon Kirkastusjuhlille saapuvat  ensimmäisessä esiintyjäjulkistuksessa ilmoitetut Ville Valo & Agents, Anssi Kela,  Atomirotta, Lauri Tähkä, Marko Haavisto & Poutahaukat,Teflon Brothers, Petri Nygård ja Apulanta.  Iltaohjelman lisäksi sunnuntaina vietetään perinteikkäästi Aitoon VPK:n vuosijuhlaa  marsseineen, ja maanantaina pyörähdellään päivätanssien tahtiin.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%