Uutiset

Taksi Tampereen kaikkiin kyyteihin enimmäishinnoittelu

Taksi Tampereen kaikkiin kyyteihin enimmäishinnoittelu

Kaikissa Taksi Tampere -brändin alla ajavissa takseissa otetaan käyttöön enimmäishinnoittelu 1.3.2019 alkaen. Kaikissa ajetuissa matkoissa noudatetaan enimmäishinnoittelua riippumatta siitä, onko taksi otettu tolpalta, pysäytetty kadulta tai tilattu Taksi Tampereen välityskeskuksen tai mobiiliaplikaation kautta.

Muutos perustuu Kilpailu- ja kuluttajaviraston helmikuun alussa antamaan päivitettyyn ohjeistukseen taksialalle (siirryt toiseen palveluun). Virasto on linjannut, että enimmäishinnoittelusta mahdollisesti saatava kuluttajahyöty edellyttää lähtökohtaisesti, että enimmäishintaa sovelletaan kaikkiin samalla tavaramerkillä tarjottuihin kyyteihin. Ei siis vain silloin, kun taksi tilataan esimerkiksi sovelluksella tai puhelimitse.

Taksi Tampereen käyttämiin enimmäishintoihin ei tule nyt muutosta, vaan jatkossa hinnoittelu koskee myös muualta kuin välityskeskuksen tai mobiiliaplikaation kautta tilattuja tai otettuja kyytejä, jos taksi ajaa Taksi Tampereen brändinimen alla. Brändinimen näkee esimerkiksi auton kylkiteipeistä ja usein taksikuvusta. Taksi Tampereen enimmäishinnat löytyvät: https://www.taksitampere.fi/hinnat/

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>