Uutiset

450 lasta ja nuorta Peter Pan -seikkailumusikaaliin Tampereen Työväen Teatterissa

450 lasta ja nuorta Peter Pan -seikkailumusikaaliin Tampereen Työväen Teatterissa

Tampereen Työväen Teatteri ja Tampereen Musiikkiluokat tuottavat yhteistyössä ensi-iltaan seikkailumusikaalin Peter Pan. Kyseessä on Tampereen Musiikkiluokkien 45-vuotisjuhlanäytäntö. Tuotannossa on mukana kaikkiaan 450 lasta ja nuorta. Esitykset ovat toukokuussa 2020 Suurella näyttämöllä.

Seikkailumusikaali Peter Panin on J.M. Barrien aiheen pohjalta kirjoittanut Ritva Holmberg, tekstin on uudelleen sovittanut ja kirjoittanut Snoopi Siren ja laulujen sanat on kirjoittanut Jukka Virtanen. Musiikin on säveltänyt Jukka Linkola. Kapellimestarina yhteistuotannossa on Tomi Pelli ja ohjauksesta sekä koreografiasta vastaa Tiina Brännare.

Tiina Brännare tunnetaan lukuisista musikaaliohjauksistaan. Peter Panin hän ohjasi TTT:lle vuonna 2003 ja siitä tuli yleisösuosikki. ”Tämä tulee olemaan omanlaisensa versio Linkolan säveltämästä ihanasta musikaalista, sillä kaikki esiintyjät ovat 11-15 -vuotiaita lapsia ja nuoria, jopa suuri orkesterimme”, Tiina Brännare kertoo. Poikkeuksellisen tuotannosta tekee myös työryhmän ennätysmäisen suuri koko.

Musikaalirooleihin pääsevät valitaan koe-esiintymisten perusteella, joita järjestetään maanantaista 4.3. alkaen. Esiintyjien ja suunnittelijoiden kokoonpano vahvistuu maaliskuun 2019 aikana.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>