Uutiset

Tampere tavoittelee kansainvälisten suurtapahtumien keskipisteeksi

Tampere tavoittelee kansainvälisten suurtapahtumien keskipisteeksi

Suomen vetovoimaisin kaupunki Tampere aikoo tavoitella uudella tavalla kansainvälistä huomiota ja houkutella kaupunkiin lisää suurtapahtumia. Tätä varten on perustettu maailmanlaajuisesti ainutkertainen tapahtumakeskittymä Congress & Events District Tampere eli Tampere CED. Se muodostaa kaupungin keskustaan palvelujen ja ammattilaisten keskittymän, jossa kaikki tarpeellinen sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan säteellä.

Tapahtumakeskittymässä on mukana lukuisia tapahtumapaikkoja, hotelleita ja ostoskeskuksia: kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talo, Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi, Technopolis Yliopistonrinne, Tampereen yliopisto, Tampereen stadion, vuonna 2021 valmistuva Tampereen Kannen areena, hotelliketjut Marriott, Scandic, Lapland Hotels ja Sokos Hotels sekä Ratinan ja Tullintorin kauppakeskukset. Mukana yhteistyössä on myös Tampereen kaupungin matkailuyhtiö Visit Tampere Oy.

Tampere CED on jo käynnistänyt tapahtumien myynnin vuodelle 2021 ja keskittymän tarjontaa on ehditty esittelemään muun muassa Isossa-Britanniassa.

Congress & Events District Tampere, eli Tampere CED
- Alue, jossa kaikki tapahtumiin tarvittavat palvelut ja tarjonta 10 minuutin kävelymatkan säteellä.
- Tapahtumat 2 hengen kokoushuoneista 32 500 hengen stadioniin.
- Alueella 9 hotellia, 2510 hotellihuonetta ja 200 kokoustilaa.
- Alueella 300 liikettä, 70 ravintolaa, 100 kahvilaa ja baaria.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>