Uutiset

Pyrinnön pelitapahtumassa kerätään palloja kouluille

Pyrinnön pelitapahtumassa kerätään palloja kouluille

Tampereen Pyrintö järjestää yhteistyössä Liikkuvan Koulun ja Tampereen kaupungin kanssa Heitä pallo peliin -tapahtuman perjantaina 8.3.  Pyynikin Palloiluhallissa pelattavassa Korisliiga-ottelussa Pyrintö kohtaa Kobrat.  Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

Tapahtumalla halutaan tukea Tampereen alueen koulujen välituntiliikuntaa keräämällä lahjoituksina palloja. Katsojia pyydetään ottamaan mukaansa pallo. Ottelu pistetään poikki kotijoukkue Pyrinnön saatua 10 pistettä ja yleisö saa heittää pallot kentälle.

Keräykseen sopii mikä tahansa pelaamiseen soveltuva pallo.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>