Uutiset

Tampereella on hyväksytty kolme läntisen raitiotien katusuunnitelmaa Niemenrantaan

Tampereella on hyväksytty kolme läntisen raitiotien katusuunnitelmaa Niemenrantaan

Tampereella on hyväksytty kolme läntisen raitiotien katusuunnitelmaa Niemenrantaan. Raitiotien läntisen jatko-osuuden suunnittelu keskustasta kohti Lentävänniemeä on pparhaillaan käynnissä. Nyt yhdyskuntalautakunta hyväksyi katusuunnitelmat Federleynkadulle, Niemenrannanaukiolle ja Kehyskadulle.

Lautakunta hyväksyi myös kaupungin puoleisessa päässä sijaitsevat suunnitelmat Sepänkadulle, Paasikivenkadulle ja Rantatielle. Niemenrannan alueen suunnitelmien kokonaiskustannusarvio on 11,2 miljoonaa euroa. Suunnitelmat hyväksyttiin kustannusarvioineen sillä ehdolla, että valtuusto päättää raitiotien toisen vaiheen rakentamisesta, ja että Kehyskadun katualueeseen vaikuttava Niemenrannan asemakaava saa lainvoiman.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>