Uutiset

Jääkiekon arvokisat vuodesta 2022 lähtien kapeaan kaukaloon

Jääkiekon arvokisat vuodesta 2022 lähtien kapeaan kaukaloon

Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel kertoi keskiviikkona iltapäivällä Tampereella järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että jääkiekon olympiaturnaus Pekingissä ja Suomen MM-kisat vuonna 2022 esitetään pelattavaksi NHL-kokoisessa (26 x 60/61 metriä) kaukalossa. Aiemmin IIHF:n alaiset turnaukset on mitelty pääsääntöisesti 30 x 60 metrin kokoisessa kaukalossa.

Fasel ja liiton varapuheenjohtaja Kalervo Kummola vahvistivat, että Tampere uusine areenoineen on aiemmin kaavaillusti yksi vuoden 2022 mm-kisojen järjestyspaikkakunnista, vaikka teknisesti sopimus kisoista on vielä tekemättä.

Kalervo Kummola isännöi Tampereella pidettyä IIHF:n hallituksen kokousta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>