Uutiset

Yksinäiset narsissit etsivät kotia torstaina

Yksinäiset narsissit etsivät kotia torstaina

Tampereella ja Kangasalla on mahdollista torstaina löytää yksinäinen kotia etsivä narsissi.

Kauppapuutarhaliiton Yksinäinen narsissi -tempaus järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa. Mukana on kaikkiaan 26 paikkakuntaa ympäri Suomen.

Tempauksella halutaan tuoda ihmisille kevään iloa ja lisätä tietoisuutta Suomessa kasvatetuista kukista. Narsissiin on kiinnitetty lappu, jossa kehotetaan viemään kukka kotiin ja kuvaamaan se someen tunnisteella #yksinäinennarsissi.

Narsisseja voi löytää torstaina Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Espoossa, Vantaalla, Järvenpäässä, Korpilahdella, Vaajakoskella, Iisalmessa, Lohjalla, Muuramessa, Pyhäjärvellä, Mynämäellä, Karkkilassa, Kangasalla, Kemissä, Äänekoskella, Savonlinnassa, Riihimäellä, Tuusulassa, Vetelissä, Raisiossa, Salossa ja Naantalissa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.
  • Sanna Honkanen

    Kangasalan kaupungin virastotalo 1:n leidit löysivät yhden yksinäisen narsissin. Kiitos paljon Honkasen Puutarha!

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>