Uutiset

Tredu ja Nokian lukio yhteisiin tiloihin Kankaantaankadulle vuonna 2022

today28.3.2019

share close

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Nokian toimipisteen uusien tilojen ja samaan kokonaisuuteen tulevan Nokian lukion tilojen suunnittelu on alkanut Nokian Kankaantaankadulla. Uudisrakennus korvaa sekä Tredun Kivimiehenkadun että Tredun Kankaantaankadun nykyisten toimipisteiden tilat.

Tavoitteena on ollut ottaa rakennus käyttöön vuoden 2022 alussa, mutta aikataulu tulee tarkentumaan suunnitteluvaiheessa.

Hankkeen investoijana toimii Tredu-Kiinteistöt Oy, jolta Nokian kaupunki ja Tampereen kaupunki vuokraavat tilat. Tampereen kaupunki vuokraa tilat edelleen Tredulle ja Pirkanmaan Voimia Oy:lle.

Uudisrakennus nousee Tredun nykyisen toimipisteen tontille, jossa se korvaa nykyiset A- ja B-talot. Tredun Kankaantaankadun toimipiste toimii tällä hetkellä osittain väistötiloissa. Lautakunnan aiemmin tekemän päätöksen mukaisesti Tredu luopuu Kivimiehenkadun kiinteistöstä, kun Kankaantaankadun uusi rakennus valmistuu.

Rakennuksesta varataan tilaa Tredulle lähiopetuksessa olevien opiskelijoiden määrän mukaan eli yhteensä noin 494 opiskelijalle. Lukion yhteyteen tulee tilat kaikkiaan noin 480 opiskelijalle. Oppilaitosten henkilöstön määrä on yhteensä noin 100.

Rakennushankkeen investointikustannukset ovat alustavan kustannusarvion mukaan 26,3 miljoonaa euroa, josta Tredun osuus olisi 17,45 miljoonaa euroa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%