Eduskuntavaalit Akaassa

Lue Akaan Seudun suuri vaalilehti ilmaiseksi verkossa – teemoina muun muassa kokoomuksen kovat jäsentenväliset ja akaalaisten ehdokkaiden vastaukset toistensa kysymyksiin

Lue Akaan Seudun suuri vaalilehti ilmaiseksi verkossa – teemoina muun muassa kokoomuksen kovat jäsentenväliset ja akaalaisten ehdokkaiden vastaukset toistensa kysymyksiin

Akaan lukiota käyvä Hanna Linnalampi pääsee nyt ensimmäistä kertaa käyttämään äänioikeuttaan. Hän kertoo Akaan Seudun suuressa vaalilehdessä, miksi aikoo hyödyntää mahdollisuuden.[/caption]

Akaan Seutu käsittelee tällä viikolla laajasti eduskuntavaaleja, joiden ennakkoäänestys alkoi keskiviikkona. Lehdessä on juttuja muun muassa siitä, miksi nuorten äänestysprosentti on keskimääräistä pienempi ja kuinka paljon akaalaiset ehdokkaat käyttävät rahaa kampanjaansa.

Valkeakoskelainen Pauli Kiuru pohtii Akaan Seudun haastattelussa, kuinka käy kokoomuksen kovassa sisäisessä kisassa Pirkanmaalla. Akaan kaupungin hallintopäällikkö Salla Saari-Männistö puolestaan kertoo, kuinka tieto ja tavarat liikkuvat vaalien edetessä ja ihmisten katseiden tavoittamattomissa.

Eri puolilla Akaata tekemämme gallup paljastaa, mihin eduskunnan pitäisi kaupunkilaisten mielestä ennen kaikkea puuttua. Myös akaalaisten ehdokkaiden toisilleen tekemät ja arpapelillä jaetut kysymykset keräsivät mielenkiintoisia vastauksia.

Eduskuntavaalien erikoislehden useat kymmenet vaalimainokset esittelevät puoluekirjon ja ehdokasvalikoiman eri puolilta Pirkanmaata. Mainoksista löytyy myös paljon tietoa siitä, ketkä ehdokkaat ja mitkä puolueet ovat kansalaisten tavattavissa Akaan toreilla ja muissa tapahtumissa ennen vaaleja.

Akaan Seudun eduskuntavaalien erikoisteemanumero on luettavissa ilmeiseksi digilehtenä osoitteessa https://akaanseutu.edocker.com/reader/40c2f52e-5552-11e9-87a1-00155d64030a

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>