Eduskuntavaalit Akaassa

Lue Akaan Seudun suuri vaalilehti ilmaiseksi verkossa – teemoina muun muassa kokoomuksen kovat jäsentenväliset ja akaalaisten ehdokkaiden vastaukset toistensa kysymyksiin

today3.4.2019

share close

Akaan lukiota käyvä Hanna Linnalampi pääsee nyt ensimmäistä kertaa käyttämään äänioikeuttaan. Hän kertoo Akaan Seudun suuressa vaalilehdessä, miksi aikoo hyödyntää mahdollisuuden.[/caption]

Akaan Seutu käsittelee tällä viikolla laajasti eduskuntavaaleja, joiden ennakkoäänestys alkoi keskiviikkona. Lehdessä on juttuja muun muassa siitä, miksi nuorten äänestysprosentti on keskimääräistä pienempi ja kuinka paljon akaalaiset ehdokkaat käyttävät rahaa kampanjaansa.

Valkeakoskelainen Pauli Kiuru pohtii Akaan Seudun haastattelussa, kuinka käy kokoomuksen kovassa sisäisessä kisassa Pirkanmaalla. Akaan kaupungin hallintopäällikkö Salla Saari-Männistö puolestaan kertoo, kuinka tieto ja tavarat liikkuvat vaalien edetessä ja ihmisten katseiden tavoittamattomissa.

Eri puolilla Akaata tekemämme gallup paljastaa, mihin eduskunnan pitäisi kaupunkilaisten mielestä ennen kaikkea puuttua. Myös akaalaisten ehdokkaiden toisilleen tekemät ja arpapelillä jaetut kysymykset keräsivät mielenkiintoisia vastauksia.

Eduskuntavaalien erikoislehden useat kymmenet vaalimainokset esittelevät puoluekirjon ja ehdokasvalikoiman eri puolilta Pirkanmaata. Mainoksista löytyy myös paljon tietoa siitä, ketkä ehdokkaat ja mitkä puolueet ovat kansalaisten tavattavissa Akaan toreilla ja muissa tapahtumissa ennen vaaleja.

Akaan Seudun eduskuntavaalien erikoisteemanumero on luettavissa ilmeiseksi digilehtenä osoitteessa https://akaanseutu.edocker.com/reader/40c2f52e-5552-11e9-87a1-00155d64030a

Kirjoittaja: Mikko Peltoniemi

Rate it

Katso myös nämä

Eduskuntavaalit Akaassa

Pauli Kiuru ei ollut varma läpimenostaan

Eduskuntapaikkansa uusinut kokoomuksen Pauli Kiuru myöntää jännittäneensä omaa vaalitulostaan. – Etukäteen on tosi vaikea ennustaa, mitä tulee tapahtumaan. Kiurun äänimäärä 6286 oli lopulta Pirkanmaan kokoomusehdokkaista Anna-Kaisa Ikosen ja Sofia Vikmanin jälkeen kolmanneksi suurin. Kotikaupungistaan Valkeakoskelta Kiuru sai 1909 ääntä ja naapurikaupungista Akaasta 436 ääntä. Maanantaina aamupäivällä Kiuru juhlisti läpipääsyään vaalitiimin […]

today15.4.2019

Eduskuntavaalit Akaassa

Akaalaiset ehdokkaat haalivat 2914 äänen saaliin – 1133 pyöräytti lappuun Hannu Järvisen numeron, nyky- ja ex-vihreällä oli tiukka kisa

Yhdeksän akaalaisen ehdokkaan yhteisäänimäärä oli 2914.[/caption] Akaalaisista eduskuntavaaliehdokkaista eniten ääniä sai Hannu Järvinen (sd), 1133. Järvistä äänestettiin kaikissa Pirkanmaan kunnissa lukuunottamatta Kihniötä. Hopeataistelussa Hilu Toivonen-Alastalo (vihr) vei 540 äänellään niukan voiton entisestä puoluesisaresta, nykyään vasemmistoliittoa edustavasta ja 524 ääntä keränneestä Heli Piiraisesta. Mitalisijojen ulkopuolelle jäivät Susanna Saxberg (kok) 257, Mika […]

today15.4.2019


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%