Eduskuntavaalien mielipiteet

Tuomo Isokangas: Kuullaanko hyviä ajatuksia?

today3.4.2019

share close

Suomalaisilla on hyviä ajatuksia, mutta liian vähän tilaisuuksia kertoa niistä päättäjille. Yhteiskunnassamme on sellaista koulutusta, elämänkokemuksia ja energiaa, jota emme ole riittävästi pystyneet käyttämään.  Tästä olen tullut vakuuttuneeksi kiertäessäni vaaliasialla täällä Pirkanmaalla. Toivoni on niissä ihmisissä, jotka jaksavat pysyä uskollisina oikeiksi tuntemilleen asioille ja periaatteille, jotka eivät pelkää silloinkaan, kun joutuvat jäämään yksin, jotka leimataan tarkoitushakuisesti väärillä nimekkeillä, eivätkä myy itseään lyhytaikaisesta hyödystä.

Tulevaisuuden poliittisessa kulttuurissa on kysymys myös siitä, että kaikilla tulee olla oikeus päästä vuorollaan kuntien ja valtionkin asioita päättämään – vähän Sveitsin malliin. Kehittyneessä demokratiassa on rohkaistava kansalaisia pois alamaisuuden roolista täyden kansalaisuuden rooliin, hankkimaan tietoa, totuutta, tulipa se mistä ilmansuunnasta tahansa, vaikka Mongoliasta.

Kun kansalainen tekee valintansa, ketä äänestää, niin se tapahtuu usein totutun, vanhan luokkajaon perusteella, ollaan joko vasemmistoa, keskustaa tai oikeistoa. Tämä on käynyt ongelmalliseksi muun muassa USA:ssa – kolmatta vaihtoehtoa tarvitaan, kuten meillä, perussuomalaisia.

Emme me ole tavallisia tallaajia kummempia, mutta valmiita yhteistyöhön, kuuntelemaan hyviä asioita, tulivatpa ne sitten miltä laidalta tahansa.  Hei, mehän olemme jo maassamme paljossa onnistuneet – olemme onnellisin kansa!  Haastankin jokaista äänestämään, jotta päihitämme ruotsalaiset, heidän 80 prosentin äänimääränsä.

Tuomo Isokangas

Kansanedustajaehdokas, PS

Nokia

Kirjoittaja: Lukijalta

Rate it

Katso myös nämä

Eduskuntavaalit 2023

Kansanedustajaehdokas Katri Virkkunen: Suomirata on Tampereen kaupunkiseudun parhaaksi

Tampereen kaupunkiseutu on kehittynyt viime vuosina nopeassa tahdissa. Pirkanmaan vetovoimaan ja tavoitettavuuteen panostamalla kehitys ei ole hiipumassa tulevaisuudessa. Tampere ja naapurikunnat ovat olleet vuodesta toiseen Suomen houkuttelevimpien kuntien ja kaupunkien kärkisijoilla. Uusien yritysten ja asukkaiden lisäksi Tampereen seutu vetää puoleensa myös matkailijoita aiempaa enemmän. Seudun positiivinen kehitys on turvattava myös […]

today10.2.2023


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%