Uutiset

Pirkanmaalla kesärajoituksiin siirrytään maanantaina

Pirkanmaalla kesärajoituksiin siirrytään maanantaina

Talvi- ja pimeän ajan nopeusrajoitukset poistetaan Pirkanmaan maakunnan alueella 8.4.2019 alkaen.

Muuttuneet rajoitukset tulevat voimaan heti, kun nopeusrajoitusmerkit on vaihdettu. Talvinopeusrajoitusten poistaminen aloitetaan samaan aikaan myös muussa eteläisessä Suomessa. Merkkien tulee olla vaihdettuina viimeistään 9.4.2019.

Talven ajaksi 80 kilometriin tunnissa alennetut nopeusrajoitukset palautetaan 100 kilometriin tunnissa. Moottoriteillä nopeusrajoitus nostetaan 120 kilometriin tunnissa lukuun ottamatta tieosuuksia, joilla on pysyvä alempi rajoitus.

Päällystetyt tiet ovat jälleen kärsineet talven lauhoista keleistä normaalia enemmän. Tienpäällysteissä on talven jäljiltä halkeamia ja reikiä sekä muita vaurioita. Tienpitäjä varoittaa vakavammista päällystevaurioista tarvittaessa ja pahimmin vaurioituneilla osuuksilla kesänopeusrajoitukset palautetaan vasta, kun päällyste on kesän aikana korjattu.

Pirkanmaalla kohteet, joihin jätetään alennettu 80 km/h -rajoitus toistaiseksi, ovat:

  • Valtatie 3 Kylpylän liittymä - Pukaran liittymä, Teikangas
  • Valtatie 12 Kärppälän ohituskaista
  • Valtatie 12 Sarkolan ohituskaista - Tottijärvi
  • Maantie 249 Häijää - Hämeenkyrö, koko välin 100 km/h nopeusrajoitusosuudet jäävät 80 km/h

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>