Uutiset

Ylöjärvellä ilmainen puistofestari Mökkirokki 150-vuotiaan kaupungin kunniaksi

Ylöjärvellä ilmainen puistofestari Mökkirokki 150-vuotiaan kaupungin kunniaksi

Ylöjärven kaupunki ja Rantajätkät ry järjestävät ilmaisen puistofestari Mökkirokin sunnuntaina 28.7.2019. Mökkirokki järjestetään Räikänpuistossa osana Ylöjärvi 150 vuotta -juhlintaa. Ilmainen puistofestari on ikärajaton.

Kahdelle lavalle nousee yhteensä viisi esiintyjää. Päätähtinä nähdään Danny, Vilma Alina sekä Hevisaurus. Esiintyjäkaartiin kuuluvat myös ylöjärveläinen nouseva kyky Aliisa Syrjä Band sekä KISS-covereistaan tunnettu Dear Victims, jonka riveistä löytyy ylöjärveläislähtöisiä muusikoita.

Tapahtuman tuottaa paikallinen elävän musiikin yhdistys Rantajätkät ry, jonka kanssa kaupungilla on pitkät perinteet tapahtumajärjestämisestä. Mökkirokki järjestetään samalla paikalla ja samassa kaikille avoimessa piknikhengessä kuin legendaarinen Räikkärock aikoinaan.

Mökkirokin nimellä viitataan kaupungintalon aukiolla elokuussa 2018 julkistettuun Alamökki-veistokseen, jonka kuvanveistäjä Kimmo Schroderus teki kaupungin tilauksesta ylöjärveläisen Eppu Normaali -yhtyeen kunniaksi. Mökkirokin pääsisäänkäynti tulee kaupungintalon aukiolle. Tapahtuman nimellä halutaan myös korostaa leppoisaa kesätunnelmaa ja kutsua Ylöjärven 150-vuotisjuhlintaan mukaan paikalliset, kesämökkiasukkaat ja naapuritkin.

Mökkirokki 28.7.2019 aikataulu:

  • Klo 14 Hevisaurus (päälava)
  • Klo 15 Aliisa Syrjä (sivulava)
  • Klo 16 Vilma Alina (päälava)
  • Klo 17 Dear Victims (sivulava)
  • Klo 18 Danny (päälava)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>