Eduskuntavaalien mielipiteet

Hilu Toivonen-Alastalo: Empatian ja inhimillisyyden puolesta

today8.4.2019

share close

Eduskuntavaalien kampanjointityö on loppusuoralla. Tenttejä on tehty sekä jumppasaleissa että tv-studioissa. Kaikki puolueet ovat nyt turuilla ja toreilla, jännitys tiivistyy. Poliittisessa keskustelukulttuurissa kuitenkin yksi loistaa poissaolollaan, se on yhteistyöhalu ja empatia toisia kohtaan.

Jokainen puolue on kiirehtinyt kertomaan kenen kanssa ei ainakaan tee yhteistyötä. Muiden puolueiden sanomiset ja puheet on moitittu, hallitusta syytetty ja suoranaista loanheittoa muiden päälle on tehty aktiivisesti.

Puoluejohtajien tentit ovat virittyneet tunnelmasta, jossa ehdokas pyritään saamaan kiinni jostain: tietämättömyydestä, takin kääntämisestä, vääristä lupauksista. Yhteistyökykyä, kompromissihalukkuutta ja kuuntelemisen taitoa ei etsitä.

Maailma politiikan ympärillä on jo muuttunut, niin koulussa kuin työelämässäkin. Yhteistyön tekeminen on kaikkialla kriittinen menestystekijä. Työpaikkailmoitukset painottavat tiimityötaitoa, ja koulun yksi tärkeimmistä tehtävistä on opettaa lapsemme toimimaan yhdessä.

Toki politiikassa pitää erottua, mutta sen voi tehdä myös tulevaisuuteen katsoen, ilman muiden väheksymistä, omaa tulevaisuuden kuvaa maalaten ja sille kannatusta hakien.

Haastan kaikki tekemään kampanjan viimeiset päivät työtä yhteistyön ja hyvän kautta. Vain yhdessä tekien ja toisiimme luottaen rakennamme kestävää huomista Suomelle ja lapsillemme.

 

Hilu Toivonen-Alastalo

eduskuntavaaliehdokas

Vihreät

Kirjoittaja: Lukijalta

Rate it

Katso myös nämä

Eduskuntavaalit 2023

Kansanedustajaehdokas Katri Virkkunen: Suomirata on Tampereen kaupunkiseudun parhaaksi

Tampereen kaupunkiseutu on kehittynyt viime vuosina nopeassa tahdissa. Pirkanmaan vetovoimaan ja tavoitettavuuteen panostamalla kehitys ei ole hiipumassa tulevaisuudessa. Tampere ja naapurikunnat ovat olleet vuodesta toiseen Suomen houkuttelevimpien kuntien ja kaupunkien kärkisijoilla. Uusien yritysten ja asukkaiden lisäksi Tampereen seutu vetää puoleensa myös matkailijoita aiempaa enemmän. Seudun positiivinen kehitys on turvattava myös […]

today10.2.2023


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%