Uutiset

Mies huijasi pikkupojalta puhelimen virvoitusjuomaa lupaamalla

Mies huijasi pikkupojalta puhelimen virvoitusjuomaa lupaamalla

9-vuotiaalta pojalta anastettiin matkapuhelin Tampereella Salhojankadun ja Vellamonkadun risteyksessä sunnuntaina iltapäivällä. Poika kertoi poliisipartiolle olleensa leikkimässä Sorsapuiston pallokentällä, kun aikuinen mies oli luvannut Pepsiä matkapuhelimen lainasta. Saatuaan puhelimen haltuunsa mies oli juossut karkuun. Poliisipartion ja asianomistajan selvittelyiden avulla matkapuhelin saatiin takaisin omistajalleen. Tekijää epäillään varkaudesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>