Uutiset

Varas uuvahti rikospaikalle Tampereella

Varas uuvahti rikospaikalle Tampereella

Sisä-Suomen poliisin viikonlopun laajaan tehtäväkirjoon mahtui mm. hyvin väsynyt varas.  Sunnuntaina aamuyöstä Tampereen Tesoman Ristimäenkadulle klo 1.21 hälytetty poliisipartio tutki ilmoitettua mopoauton rikkomista. Paikalla selvisi, että mopoautoa oli vahingoitettu, siihen oli murtauduttu ja siitä oli anastettu äänentoistolaitteita. Samassa yhteydessä, kun osa laitteista löydettiin parkkipaikan laidalta, huomattiin että myös läheiseen pakettiautoon oli murtauduttu. Pakettiautosta nuokkumasta löytyi kolmekymppinen mies, poliisin vanha tuttu. Hänet otettiin kiinni ja kuljetettiin nukkumaan poliisiasemalle. Miestä epäillään mm. varkaudesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>