Uutiset

Kolme etsintäkuulutettua kiinni Tampereelta

Kolme etsintäkuulutettua kiinni Tampereelta

Poliisi kertoo ottaneensa kiinni kolme etsintäkuulutettua miestä Tampereella. Kiinniotot liittyvät  viime viikonloppuna Joensuussa ja Kuopiossa tapahtuneeseen törkeän ryöstöön ja törkeään vapaudenriistoon. Kiinniotot suoritettiin osittain yleisövihjeiden ja osin poliisin omien toimien ansiosta. Saaduilla yleisövihjeillä oli suuri merkitys miesten tavoittamisessa ja poliisi kiittää saamistaan havainnoista ja vihjeistä asian selvittämiseksi. Tämän hetken tietojen perusteella asianomistajalle aiheutettiin törkeässä ryöstössä huomattavaa taloudellista vahinkoa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>