Uutiset

Tampereen keskustasta alkanut tapahtumasarja johti hurjaan takaa-ajoon

Tampereen keskustasta alkanut tapahtumasarja johti hurjaan takaa-ajoon

Satamakadun ja Hämeenpuiston risteyksessä sattui keskiviikkoiltana puoli kymmenen aikaan kolari, minkä jälkeen kolaroinut auto poistui paikalta. Henkilöauto oli ajanut Hämeenpuistoa pohjoiseen ja vihreällä valolla ylittänyt Satamakadun risteystä. Samaan aikaan oikealta Satamakatua oli tullut toinen henkilöauto ilmeisesti päin punaista valoa. Satamakadulta tullut auto oli osunut toisen auton oikeaan takarenkaaseen ja poistunut välittömästi paikalta. Kukaan ei loukkaantunut kolarissa.

Noin puoli tuntia tapahtuneen jälkeen poliisipartio havaitsi kolaripaikalta poistuneen ajoneuvon Härmälässä Nuolialantiellä sijaitsevan marketin pihassa. Poliisipartio näytti ajoneuvolle pysäytysvaloa, mutta ajoneuvo lähti pakenemaan.

Auto kiihdytti voimakkaasti Talvitielle ja Nuolialantien risteyksen yli päin punaista liikennevaloa. Pakeneva ajoneuvo jatkoi matkaansa Sarankulmaan Nuutisarankadulle ja sieltä edelleen Pyhäjärventien ja Lempääläntien kautta Vuoreksenkadulle asti. Lähes koko pakomatkan ajan pakenevan auton kuljettaja käytti huomattavaa ylinopeutta ja teki vaarallisia ohituksia vastaantulevien kaistaa käyttäen. Vuoreksenkadulla autossa olleet lähtivät juosten karkuun.

Poliisi sai koko neljän hengen porukan kuitenkin pian kiinni. Poliisi tutkii tapahtunutta mm. törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>