Uutiset

Viikonloppuna messukeskuksessa kuuden messutapahtuman messukokonaisuus

Viikonloppuna messukeskuksessa kuuden messutapahtuman messukokonaisuus

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään tänä viikonloppuna kuuden messutapahtuman messukokonaisuus. Piha& Koti-messujen, Tampere Wine Festin ja levyihin ja musiikkiin keskittyvä Plattan lisäksi luvassa on Keräily-messut, jossa nähtävillä on mm. täydellinen 92 mukista koostuva Muumimuki-kokoelma. TamCollect-postimerkkinäyttelyssä puolestaan näytillä on joka ikinen Suomessa koskaan julkaistu postimerkki. Lisäksi TamCollect-näyttelyä varten on julkaistu Aleksander Barkov -omakuvamerkki.

Tampereen Kotimaan Matkailumessujen yhteydessä järjestetään uusi kestävämmän matkailun puolesta liputtava Maata pitkin matkailu -tapahtuma. Tapahtumassa kuullaan lauantaina 13.4. asiantuntijoilta ja innokkailta maata pitkin matkailijoilta matkakertomuksia sekä vinkkejä kestävämpään matkailuun.

Messukokonaisuudesta lisää kestoo viestinnän asiantuntija Jenna Antila Tampereen Messuilta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>