Uutiset

Viikonloppuna messukeskuksessa kuuden messutapahtuman messukokonaisuus

today11.4.2019

share close

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään tänä viikonloppuna kuuden messutapahtuman messukokonaisuus. Piha& Koti-messujen, Tampere Wine Festin ja levyihin ja musiikkiin keskittyvä Plattan lisäksi luvassa on Keräily-messut, jossa nähtävillä on mm. täydellinen 92 mukista koostuva Muumimuki-kokoelma. TamCollect-postimerkkinäyttelyssä puolestaan näytillä on joka ikinen Suomessa koskaan julkaistu postimerkki. Lisäksi TamCollect-näyttelyä varten on julkaistu Aleksander Barkov -omakuvamerkki.

Tampereen Kotimaan Matkailumessujen yhteydessä järjestetään uusi kestävämmän matkailun puolesta liputtava Maata pitkin matkailu -tapahtuma. Tapahtumassa kuullaan lauantaina 13.4. asiantuntijoilta ja innokkailta maata pitkin matkailijoilta matkakertomuksia sekä vinkkejä kestävämpään matkailuun.

Messukokonaisuudesta lisää kestoo viestinnän asiantuntija Jenna Antila Tampereen Messuilta:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%