Uutiset

Nokian Pirkkalaistorin toripaikat maksuttomiksi

Nokian Pirkkalaistorin toripaikat maksuttomiksi

Nokian kaupunki muuttaa ydinkeskustassa sijaitsevan Pirkkalaistorin toripaikat maksuttomiksi. Tavoitteena on lisätä torin käyttöastetta ja elävöittää kaupungin keskustaa. Pirkkalaistorista halutaan kehittää eri-ikäisten nokialaisten vapaa-ajanvietto- ja kohtaamispaikka, joka on aktiivisessa käytössä ympäri vuoden.

Maksuttomien toripaikkojen toivotaan houkuttelevan Pirkkalaistorille lisää ammattikauppiaita ympäri vuoden. Tulevana kesänä torille on tulossa mm. Minetti-jäätelökioski sekä Oy Puruveden Muikku Ab:n kalakioski.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>