Uutiset

Joulushow 2018 Sorin Sirkus pääsiäisenä televisiossa

Joulushow 2018 Sorin Sirkus pääsiäisenä televisiossa

Kuva: Sorin Sirkus, Kristian Wanvik[/caption]

Pitkäperjantaina Yle Teema Fem esittää Anne Syrjän dokumentin Näin me sen teemme, joka kertoo Sorin Sirkuksen joulushow´n valmistumisesta seitsemän viimeisen harjoitusviikon aikana loppuvuonna 2018.

Dokumentin pääosassa ovat Esiintyvät-ryhmän nuoret sirkusharrastajat, jotka harjoittelevat temppujaan ja esitystä sirkustirehtööri Taina Kopran ja maneesimestari Jouni Kivimäen ohjauksessa. Dokumentissa seurataan joulushow`n harjoitusprosessia, joka huipentuu ensi-iltaan.

Näin me sen teemme -dokumentti ja Joulushow 2018 Sorin Sirkus -esityksen taltiointi tulevat katsottaviksi Areenaan 19.4.2019. Television lähetysajat Yle Teemalla ovat perjantaina 19.4. klo 20.00 ja 20.40. Sekä dokumentti että taltiointi ovat katsottavissa Yle Areenassa 11 kuukautta.

Tamperelaisen Sorin sirkuksen vuoden 2018 joulushow on omistettu maneesisirkuksen 250-vuotiselle historialle, joka alkoi Lontoossa vuonna 1768. Show on sirkuskoulun vuoden kohokohta ja se on aina loppuunmyyty.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>