Uutiset

Lista kameratolpista, jotka ovat varmasti päällä pääsiäisen

Lista kameratolpista, jotka ovat varmasti päällä pääsiäisen

Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein on jakanut listan automaattisista kameratolpista, jotka ovat varmuudella päällä pääsiäisen aikaan. Tolppia on sijoitettu muun muassa Tampereen Linnainmaalle, Ikaalisiin ja Lammille.

Pasterstein kertoo, että julkaistun listan lisäksi on vielä noin 80 muuta liikenneturvallisuustolppaa, joissa kamera on päällä pääsiäisen aikaan.

Pastersteinin mukaan perinteisen liikennevalvonnan lisäksi liikenneturvallisuustolpat valvovat ja rauhoittavat pääsiäisliikennettä. Automaattisen nopeusvalvonnan lisäksi poliisi valvoo nopeuksia autoilla, joihin on kytketty kamerat. Poliisi valvoo pääsiäisliikenteessä erityisesti nopeuksia ja ajotapoja. Erityisesti valvotaan tienjaksoja, joilla liikennemäärät ovat suuria ja joilla on esiintynyt onnettomuuksia.

TM Finlandin tieliikennekeskus arvioi, että pääsiäisen menoliikenne on vilkkaimmillaan kiirastorstaina 18.4. kello 13–19. Liikennettä on varsin runsaasti myös pitkäperjantaina kello 9–14 välisenä aikana, pohjoisessa vielä myöhemminkin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>