Uutiset

Lista kameratolpista, jotka ovat varmasti päällä pääsiäisen

today17.4.2019

share close

Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein on jakanut listan automaattisista kameratolpista, jotka ovat varmuudella päällä pääsiäisen aikaan. Tolppia on sijoitettu muun muassa Tampereen Linnainmaalle, Ikaalisiin ja Lammille.

Pasterstein kertoo, että julkaistun listan lisäksi on vielä noin 80 muuta liikenneturvallisuustolppaa, joissa kamera on päällä pääsiäisen aikaan.

Pastersteinin mukaan perinteisen liikennevalvonnan lisäksi liikenneturvallisuustolpat valvovat ja rauhoittavat pääsiäisliikennettä. Automaattisen nopeusvalvonnan lisäksi poliisi valvoo nopeuksia autoilla, joihin on kytketty kamerat. Poliisi valvoo pääsiäisliikenteessä erityisesti nopeuksia ja ajotapoja. Erityisesti valvotaan tienjaksoja, joilla liikennemäärät ovat suuria ja joilla on esiintynyt onnettomuuksia.

TM Finlandin tieliikennekeskus arvioi, että pääsiäisen menoliikenne on vilkkaimmillaan kiirastorstaina 18.4. kello 13–19. Liikennettä on varsin runsaasti myös pitkäperjantaina kello 9–14 välisenä aikana, pohjoisessa vielä myöhemminkin.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%