Uutiset

Rautatienkadun parkkihallin maksukäytäntö muuttuu

today17.4.2019

share close

Finnpark Oy muuttaa Tampereen Rautatienkadun P-Aseman lipukkeettomaksi 24.4.2019. Ydinkeskustan pysäköintitalon asioinnista tulee muutoksen myötä täysin digitaalista.

Muutoksen tarkoituksena on helpottaa pysäköintiä sekä lisätä turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Pysäköinti tapahtuu jatkossa Moovy-sovelluksen käyttäjille tutulla tavalla. Puomi nousee automaattisesti pysäköintitalon puomille ajettaessa, eikä autoilijan tarvitse keskittyä kuin varsinaiseen pysäköintiin. Lähtiessään autoilija voi maksun suoritettuaan ajaa suoraan puomille, jolloin se nousee myös automaattisesti. Jos autoilijalla on jo käytössä Moovy-sovellus, toimii se samaan tapaan kuin muuallakin eli maksu peritään jälkikäteen sovellukseen merkityltä maksukortilta.

Moovy-sovelluksen käyttäjien pysäköintiin P-aseman digitalisointi ei vaikuta. Muutos ei ole suuri debit/kredit -korteilla maksavillekaan, sillä pois jää vain kaksi pysähdystä puomin luona sisään ja ulos ajaessa. Käteisen käyttäjillä on edessään uuden maksutavan opettelu. Heitä on P-Asemalla noin 14 % kaikista asiakkaista.

Ensimmäisinä lipukkeettomina päivinä Finnparkin henkilökunta opastaa P-Asemalla uuden palvelun käytössä. Myös Finnparkin asiakaspalvelu palvelee kaikkina vuorokauden aikoina, jos pysäköinnissä on ongelmia. Heidät tavoittaa painamalla asiakaspalvelu-nappia puomien luona tai soittamalla maksupisteellä näkyvään puhelinnumeroon.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%