viikon artisti

Pääseekö tiikeri raidoistaan? Jonne Aaron on Viikon Artisti - kuuntele haastattelu!

Pääseekö tiikeri raidoistaan? Jonne Aaron on Viikon Artisti - kuuntele haastattelu!

Kuva: Ville Juurikkala[/caption]

Rock-laulaja Jonne Aaronin uusi kappale Tiikerin raidat on ilmaisultaan totutun vahvaa. "Lupaan, vielä mä muutun" -karjaisu vannoo vakuuttavasti, mutta samalla hivenen humoristisesti: näinköhän vain...

SUN Viikon Artisti kertoo haastattelussa kaiken parempaan suuntaan tapahtuvan muutoksen olevan äärimmäisen vaikeaa. Ajatellaan vaikka fitness-buumia, moni lähtee tarmolla uuteen elämään, vaan 2-3 viikkoa alkaa jo näyttää terveellisen elämäntavan pysyvyyden todellisen laadun.

Jonne Aaronin haastattelussa kuuluu, kuinka hän sai ammattitestissä saman tuloksen, kuin Olli Lindholm. Ohjelmassa keskustellaan myös iskelmästä, menestyneen esiintyjän mahdollisista urapaineista, ja muistellaanpa myös, kuinka erään suomalaisen punk-yhtyeen laulunsanat menevätkään.

Haastattelijana Ilkka Lahti. Kuuntele!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>