Pääseekö tiikeri raidoistaan? Jonne Aaron on Viikon Artisti - kuuntele haastattelu!

Kuva: Ville Juurikkala

Rock-laulaja Jonne Aaronin uusi kappale Tiikerin raidat on ilmaisultaan totutun vahvaa. "Lupaan, vielä mä muutun" -karjaisu vannoo vakuuttavasti, mutta samalla hivenen humoristisesti: näinköhän vain...

SUN Viikon Artisti kertoo haastattelussa kaiken parempaan suuntaan tapahtuvan muutoksen olevan äärimmäisen vaikeaa. Ajatellaan vaikka fitness-buumia, moni lähtee tarmolla uuteen elämään, vaan 2-3 viikkoa alkaa jo näyttää terveellisen elämäntavan pysyvyyden todellisen laadun.

Jonne Aaronin haastattelussa kuuluu, kuinka hän sai ammattitestissä saman tuloksen, kuin Olli Lindholm. Ohjelmassa keskustellaan myös iskelmästä, menestyneen esiintyjän mahdollisista urapaineista, ja muistellaanpa myös, kuinka erään suomalaisen punk-yhtyeen laulunsanat menevätkään.

Haastattelijana Ilkka Lahti. Kuuntele!

Kommentit (3)

  1. Maarit

    Täällä on kuunneltu radiota ennenkin. Ja täällā on syöty muroja.
    Puhuisitko, Jonne, asiaa? No, on siinä asiaakin.
    Ja täällä tykätään tiikereistä.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>