Uutiset

Reaktor laajentaa Tampereelle

Reaktor laajentaa Tampereelle

Useassa maassa toimiva suomalainen teknologiayritys Reaktor avaa toimipisteen Tampereelle. Yliopistonrinteen Technopolikseen avattava Reaktor Tampere muodostaa oma itsenäisen liiketoimintayksikkönsä. Yritys uskoo Pirkanmaan alueella olevan runsaasti IT-alan osaamista, jota sen asiakkaat Suomessa ja kansainvälisesti etsivät. Reaktorin asiakkaita ovat muun muassa urheiluvaatejätti adidas ja mediayhtiö HBO. Reaktor työllistää noin 540 asiantuntijaa ja sen liikevaihto vuonna 2018 oli 79,2 miljoonaa euroa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>