Uutiset

Satu Hassi Pirkanmaan kansanedustajien puheenjohtajaksi

today29.4.2019

share close

Pirkanmaan kansanedustajien uusi neuvottelukunta kokoontui  maanantaina 29.4. Pirkanmaan liitossa. Kokouksessaan neuvottelukunta hyväksyi toimintansa säännöt ja järjestäytyi vuodelle 2019. Puheenjohtajuus alkaa Pirkanmaan vaalipiirin neljänneksi suurimmasta puolueryhmästä ja vaihtuu vuosittain seuraavalle suuremmalle ryhmittymälle.

Kuluvan vuoden puheenjohtajaksi valittiin Satu Hassi (vihr.), ja varapuheenjohtajaksi Marko Asell (sd.). Muiksi jäseniksi työvaliokuntaan valittiin Anna-Kaisa Ikonen (kok.), Sami Savio (ps.), Jouni Ovaska (kesk.), Anna Kontula (vas.) ja Sari Tanus (kd.).

Pirkanmaan kansanedustajien neuvottelukunnan tehtävänä on maakunnan edunvalvonta yhteistyössä maakunnan muiden edunvalvontatoimijoiden kanssa ja sitä kautta maakunnan painoarvon lisääminen valtakunnallisessa päätöksenteossa.

Pirkanmaan liitto hoitaa kansanedustajien neuvottelukunnan käytännön toimintaa järjestämällä kokouksia, muita kokoontumisia ja vierailuja. Neuvottelukuntaa varten liitto valmistaa myös ajankohtaismateriaalia ja hoitaa neuvottelukunnan sihteerin tehtävät. Neuvottelukunnan uutena sihteerinä toimii kehityspäällikkö Marko Koskinen.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%