Uutiset

Poliisilla vappuna Twitter-maraton

Poliisilla vappuna Twitter-maraton

Sisä-Suomen poliisi järjestää vappuaattona ja -yönä 30.4. - 1.5.2019 12 tunnin Twitter-maratonin. Tällöin se julkaisee  mikroblogipalvelu Twitterissä lyhyesti ilman yksilöitäviä tietoja poliisilaitoksen alueelle tulevat poliisitehtävät. Poliisilaitokseen kuuluvat Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnat. Sisä-Suomen poliisilaitoksella on vuorokaudessa keskimäärin 378 hälytystehtävää. Twitter-maratonilla halutaan avata kansalaisille, millaisia tehtäviä poliisilla on vilkkaina ajankohtina.  Aihetunnisteena käytetään #sisupoliisi12h.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>