Uutiset

Säilytettäväksi tarkoitettu rakennus vaurioitunut Hiedanrannassa

Säilytettäväksi tarkoitettu rakennus vaurioitunut Hiedanrannassa

Tampereen Lielahden Hiedanrannasta purettavan entisen voimalaitoksen purkutöistä on aiheutunut viereiselle rakennukselle merkittäviä vaurioita. Punatiilisen rakennuksen kattoon, seinään ja mahdollisesti sisäosiin on tullut vaurioita luultavasti voimalaitoksen kattilan teräsrungon purkutöiden seurauksena. Kyseinen rakennus on ollut tarkoitus säilyttää alueen kulttuurihistoriallisten selvitysten perusteella. Kaupunki selvittää nyt jatkotoimia yhteistyössä purkutyön tilaajan ja toteuttajan kanssa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>