Uutiset

Alikersantti piinasi alokasta vakivaltaisesti Pirkkalassa 2 kuukauden aikana: oikeus antoi tuomionsa

Alikersantti piinasi alokasta vakivaltaisesti Pirkkalassa 2 kuukauden aikana: oikeus antoi tuomionsa

Pirkanmaan käräjäoikeudessa ratkaistiin hiljattain asia, jossa armeijan alikersantti syyllistyi useisiin pahoinpitelyihin palveluksessa. Pirkkalassa Satakunnan lennostossa viime vuoden kesällä useamman kuukauden aikana sattuneissa tapahtumissa alikersantti käytti esimiesasemaansa väärin ja pakotti alokkaan mm. kertomaan, mille he olivat nauraneet.

Alokkaasta tuli heti alikersantin silmätikku. Hän oli mm. sitonut kiristettävän hihnan alokkaan kaulaan ja kiristänyt sitä. 21-vuotias alikersantti myös löi samaa alokasta rintaan, yritti potkia tätä ja heittää niskalenkillä. Rangaistukseksi heinä- ja elokuun mittaisesta piinauksestaan alikersantti on nyt saanut maksettavakseen yhteensä 380 euroa.

Asian vakavuus on alkanut puhuttaa paljon, sillä tavallisesti väkivallan kohde ottaa etäisyyttä uhkaajaan. Armeijassa paikallaolo on pakollista.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>