Uutiset

Puistokonsertti ja Muumimuseon Puutarhajuhla järjestetään jälleen elokuussa

today2.5.2019

share close

Kuva: Laura Vanzo[/caption]

Tampere-talon, Tampere Filharmonian ja Muumimuseon syyskausi alkaa maksuttomalla tapahtumaviikonlopulla 9.–10. elokuuta, kun Sorsapuistossa järjestetään Tampere Filharmonian tähdittämä Puistokonsertti ja Muumimuseon Puutarhajuhla. Molemmissa tapahtumissa on aiempina vuosina vieraillut jopa 10 000 kulttuurin ystävää.

Puistokonserttia vietetään perjantaina 9. elokuuta, jolloin maksuttoman ulkoilmakonsertin pääesiintyjä on Santtu-Matias Rouvalin johtama Tampere Filharmonia. Sorsapuiston alueelle tuodaan viime vuoden tavoin myös lipunmyynti- ja ravintolapalveluita.

Tampere Filharmonian klo 19 alkavassa konsertissa on luvassa on maistiaisia syyskaudelta ja muistoja orkesterin heinäkuiselta Ranskan matkalta. Solistina nähdään Tampereen Oopperan vuoden 2020 Carmen-produktion nimirooliin kiinnitetty mezzosopraano Niina Keitel. Tampere Filharmoniaa lämmittelee klo 17.15 alkaen orkesterin muusikoista ja heidän ystävistään koostuva funk-soul-yhtye The Dumb Stuff Band. Yhtyeen solisteiksi saapuvat näyttelijä-laulaja Mikko Leppilampi ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmastakin tuttu soul-tähti Johanna Försti.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa vietetty Muumimuseon Puutarhajuhla valtaa Sorsapuiston jälleen lauantaina 10.8. klo 14–21. Tove Janssonin syntymäpäivän ja 2-vuotiaan Muumimuseon kunniaksi järjestettävä Puutarhajuhla tarjoaa ruokaa ja juomaa, musiikkia, teatteria, satutuokioita ja muumianimaatioita kaikenikäisille.

Puutarhajuhlan toimintapisteillä voi mm. pelata minigolfia, nauttia karusellin kyydistä, saunoa ja kylpeä paljussa, ottaa yhteiskuvia Muumipeikon ja Niiskuneidin kanssa tai tehdä löytöjä Muumituotteiden kirpputorilla. Elävästä musiikista vastaavat Tähdet, tähdet -ohjelmassakin hurmannut upeaääninen Ilta sekä Osmo Ikosen johtama akustinen SuomiLOVE-bändi. Puistossa on erilaisia ruokailualueita ja pöytäryhmiä, joissa voi nauttia myyntipisteiden tarjonnasta tai omista eväistä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%