Uutiset

Ylöjärvi järjestää Vanhat talot -tapahtuman osana Ylöjärvi 150 -juhlavuotta

Ylöjärvi järjestää Vanhat talot -tapahtuman osana Ylöjärvi 150 -juhlavuotta

Ylöjärven kaupunki järjestää ensimmäisen Ylöjärven Vanhat talot -tapahtuman lauantaina 17.8.2019 klo 11–17. Vastaavia vanhoja taloja esitteleviä tapahtumia on järjestetty useissa kaupungeissa myös Pirkanmaalla ja ne ovat herättäneet suurta kiinnostusta. Kaupunkilaisten toiveesta Ylöjärvi saa oman vanhojen talojen tapahtumansa kesällä 2019.

Tapahtuman kohteiden haku on käynnissä. Ylöjärven kaupunki hakee nyt erilaisia tutustumiskohteita mukaan tapahtumaan, joka on osa Ylöjärvi 150 -juhlavuotta. Tapahtumakohteiksi ovat tervetulleita Ylöjärvellä sijaitsevat talot, tilat ja myös julkiset kohteet eri vuosikymmeniltä. Talonpoikaiskohteiden lisäksi nuoremmatkin, oman aikansa rakentamisesta omalla tyylillään kertovat rakennukset pihoineen voivat tarjota monipuolista nähtävää historiasta, vanhan korjaamisesta, asumisesta ja puutarhanhoidosta kiinnostuneille tapahtumavieraille. Kohteissa voi olla rakennukseen tutustumisen lisäksi oheisohjelmaa, kuten pop up -kahvila, pihakirppari, taidenäyttely tai muuta tapahtuman teemaan sopivaa ohjelmaa.

Mukaan pääsee ilmoittamalla kohteen mukaan 30.6.2019 mennessä Ylöjärven kaupungin verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä kaupungin kulttuuripalveluihin, p. 050 561 1108.

Ensimmäisenä vuonna kaupunki tavoittelee Vanhat talot -tapahtumaan mukaan pariakymmentä erilaista, eri aikakausien rakentamisesta kertovaa tutustumiskohdetta.

Kaikki tutustumiskohteet ja päivän tarkempi ohjelma julkaistaan heinäkuussa 2019.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>