Uutiset

Kaksi naista epäiltynä laajasta vanhuksiin kohdistuneesta rikossarjasta

Kaksi naista epäiltynä laajasta vanhuksiin kohdistuneesta rikossarjasta

Poliisi epäilee kahta naista laajasta vanhuksiin kohdistuneesta rikossarjasta. Naisten epäillään tunkeutuneen puolustuskyvyttömien vanhusten luokse erilaisilla selityksillä. He ovat mm. esiintyneet kotisairaanhoitajina. Asuntoihin päästyään toisen naisen epäillään peittäneen asianomistajan näkyvyyden, jonka aikana toinen nainen on anastanut rahaa ym.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on kevään aikana tutkinut laajaa vanhuksiin kohdistuvaa varkaussarjaa. Epäiltyjä rikoksia on tapahtunut Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueen lisäksi Sisä-Suomen, Pohjanmaan, Lounais-Suomen sekä Itä-Suomen poliisilaitosten alueilla.

Esitutkinta on nyt valmistunut ja juttukokonaisuus on siirretty Länsi-Uudenmaan syyttäjänvirastolle syyteharkintaan. Syyteharkintaan siirtyy 25 eri rikoskokonaisuutta. Tutkittujen rikosten nimikkeet ovat ensisijaisesti olleet törkeä varkaus tai törkeän varkauden yritys. Mutta sarjaan kuuluu myös mm. pahoinpitelyä ja ryöstön yritystä.

Poliisi haluaa muistuttaa, että kannattaa olla varovainen eikä ventovieraita tulisi päästää omaan asuntoon. Jos joutuu rikoksen kohteeksi, niin tästä on ilmoitettava mahdollisimman pian hätänumeroon.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>