Uutiset

Vehoniemen Automuseon joukkorahoitus onnistui

Vehoniemen Automuseon joukkorahoitus onnistui

Vehoniemen Automuseon joukkorahoituskampanja onnistui yli odotusten. Kampanjalla kerättiin 145 000 euroa. EU:n maaseudun kehittämisen investointiavustusta hanke sai 68 000 euroa ja loppuosan rahoitti Aitosäästöpankki. Vehoniemen Unelma –niminen joukkorahoituskampanja on suurimpia tai jopa suurin Suomessa koskaan toteutunut itse hallinnoitu rahoituskampanja.

Kangasalla sijaitsevassa vuonna 1982 valmistuneessa Vehoniemen Automuseossa on tehty talven aikana suuri remontti joukkorahoituksen turvin. Mm ulkokatot ja rännit on uusittu, keittiö-, kahvio- ja saniteettitilat on remontoitu, vanha ulkoterassi on katettu, lämpöeristetty ja lasitettu sekä rakennettu uusi ulkoterassi Roineen puolelle.

Vuonna 2018 museoon tutustui yli 230 000 museovierasta, tänä vuonna museon väen odotukset on, että neljännesmiljoonan kävijän raja ylittyy.

Perjantaina 10. toukokuuta klo 14-20 vietetään Vehoniemen uuden yhteisen olohuoneen - lasitetun terassin avajaisia kakkukahvien merkeissä. Perjantaina pidetään puheita, leikataan nauhaa ja nautitaan musiikista.

Nauhaa ovat leikkaamassa mm. joukkorahoituskampanjamme suojelija, kolminkertainen Top Fuelin Euroopan mestari Anita Mäkelä, Kangasalan kaupunginjohtaja Oskari Auvinen, BusinessKangasalan toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara sekä Pertti Luukila ja Hans Danielsson.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>