Uutiset

Hippoksenkadun kerrostalopalo Tampereella rikostutkintaan

today15.5.2019

share close

Sisä-Suomen poliisi tutkii viime yönä noin puolikolmen aikaan Hippoksenkatu 14:sta havaitun tulipalon syttymissyytä epäiltynä törkeänä tuhotyönä ja törkeänä vammantuottamuksena.

Hätäkeskukseen tulleen soiton perusteella poliisin useat partiot menivät palopaikalle ja aloittivat asukkaiden evakuoinnin. Pelastuslaitoksen saavuttua paikalle he jatkoivat evakuointia sekä pelastustöitä ja löysivät pian yhdestä asunnosta tajuttoman mieshenkilön sekä heikossa kunnossa olleen koiran.

Henkilö toimitettiin Acutaan. Hänellä ei ole enää hengenvaaraa. Koiralle annettiin lisähappea ja se toimitettiin puolestaan eläinhoitolaan. Silläkään ei ole hengen vaaraa.

Koko kerrostalo jouduttiin evakuoimaan ja se kärsi tuntuvia palo-, savu- ja vesivahinkoja ja on tällä hetkellä asumiskelvottomassa kunnossa. Vahinkojen arvoidaan nousevan satoihintuhansiin euroihin.

Poliisi on ottanut heti palopaikalta kiinni miehen epäiltynä palon aiheuttamisesta. Hänetkin toimitettiin sairaalaan, mistä hän on jo päässyt pois. Hänen kuulustelunsa ovat alkaneet iltapäivällä ja tässä vaiheessa häntä epäillään mainituista rikoksista. Rikosnimikkeet saattavat tutkinnan edetessä muuttua.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%