Uutiset

Neljännesmiljoonan uudet kaivinkoneet varastettu Pirkkalassa: poliisi pyytää vihjeitä

Neljännesmiljoonan uudet kaivinkoneet varastettu Pirkkalassa: poliisi pyytää vihjeitä

Pirkkalasta on varastettu arvokkaita kaivinkoneita. Neljä Yanmar-merkkistä uutta kaivuria vietiin liikekiinteistön pihasta viikonloppuna. Yhteensä lähes neljännesmiljoonan maksavisa koneissa oli yrityksen tarrat kh-koneet.fi.

Väritykseltään keltaiset koneet painavat kolmesta viiteen tonniin kappaleelta. Mahdolliset havainnot varkaudesta voi ilmoittaa Nokian poliisille.

Jos sinulla on havaintoja kyseisestä teosta, kuljetuksesta tai muusta, jonka epäilet liittyvän asiaan, ilmoita vähäisetkin havaintosi Nokian poliisiin numeroon 0295 445 888 klo 8-17 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Akuutissa tilanteessa ilmoita havainnostasi numeroon 112.

Lue lisää aiheesta:

  • Eetu

    Jännä, miten tällaisia kaivinkoneita pystytään varastamaan! Eikös tuollaiset paina vaikka mitä?! Millä tuollasia pystyy edes liikuttamaan sillain, että kukaan ei huomaa tai kiinnitä huomiota.

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>