Uutiset

Arabian mörkömuki nyt Suomen kuvatuin kohde? Leijonien maailmanmestaruus villitsi yöllä toreilla, aamukahvit nautittu jo hillityn juhlavasti

Arabian mörkömuki nyt Suomen kuvatuin kohde? Leijonien maailmanmestaruus villitsi yöllä toreilla, aamukahvit nautittu jo hillityn juhlavasti

Suomi juhlii jääkiekon Maailmanmestaruutta. Tampereen Keskustori oli täynnä juhlijoita noin tunti ottelun päättymisen jälkeen. Ihmisiä oli liikkeellä joitakin tuhansia, juhlat etenivät enimmäkseen hyvässä hengessä, toisia kanssajuhlijoita kunnioittaen.

MM-kisojen menestyksen tunnuskappaleeksi nousseen DJ ILG:n Löikö Mörkö Sisään -kappaleen huudot kaikuivat myöhäisillassa, ja teema on täyttänyt sosiaalisen median myös aamukahvipöydistä käsin. Moni on hörppinyt aamukahvinsa Arabian klassikosta: Muumien mörkö-aiheisesta muumimukista.

Tove Slotten kuvittama 0,3l Mörkö-muki kuuluu 90-luvun alusta valmistettuun Arabian Muumi-klassikkosarjaan. Muumimukeja löytyy laajasti suomalaisista kotitalouksista, mutta vastaavaa suosiota ei mörkö-aiheinen kuppi ole ennen tätä saanut.

Onko sinullakin kenties mörkömuki?

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>