Uutiset

Lempäälän jäähalli nimetään kesäkuun ajaksi Mörköareenaksi - Anttilan ja Hiirikosken kunniaksi tulossa juhlat

Lempäälän jäähalli nimetään kesäkuun ajaksi Mörköareenaksi - Anttilan ja Hiirikosken kunniaksi tulossa juhlat

Lempäälän kunta nimeää Lempäälän jäähallin Leijonien kultajoukkueen kapteenin Marko Anttilan mukaan Mörköareenaksi. Vuoden 2018 syyskuusta asti Kiekkobussi Areena -nimellä toiminut jäähalli kantaa Slovakiassa maailmanmestaruuden voittaneen LeKi-kasvatin lempinimeä kesäkuun ajan.

Kunta aikoo muistaa sekä miesten A-maajoukkueen kapteenia että niin ikään lempääläläislähtöistä Naisleijonien kapteenia Jenni Hiirikoskea myöhemmin päätettävällä tavalla. Tavasta päättää kunnanhallitus. Tulossa on ainakin juhlat, joiden aikataulusta Lempäälän kunta tiedottaa myöhemmin. Jenni Hiirikoski johdatti naisten A-maajoukkueen MM-hopealle tämän kevään kotikisoissa Espoossa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>