Uutiset

Poliisi tutkii Sastamalan lauantaisen liikenneonnettomuuden syytä

Poliisi tutkii Sastamalan lauantaisen liikenneonnettomuuden syytä

Poliisi jatkaa Sastamalassa Sastamalantiellä lauantai-iltana tapahtuneen henkilöauton ja täysperävaunullisen ajoneuvoyhdistelmän välisen onnettomuuden tutkintaan. Onnettomuudessa saivat surmansa pirkanmaalaiset henkilöauton kuljettaja ja ajoneuvossa olleet kaksi lasta.

Tutkinnassa on tähän mennessä ilmennyt, että Häijään suunnasta ajanut henkilöauto on ajautunut Sastamalan keskustan suunnasta tulleen ajoneuvoyhdistelmän kaistalle ja törmännyt ajoneuvoyhdistelmän keulaan. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat törmäyksessä tuntuvasti ja myös ajoneuvoyhdistelmä jouduttiin hinaamaan paikalta hinausajoneuvolla. Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja ei loukkaanut törmäyksessä vakavasti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>