Uutiset

Kangasalla suunnistetaan kaikkien aikojen suurin Jukola

Kangasalla suunnistetaan kaikkien aikojen suurin Jukola

Kangasala-Jukolaan on ilmoittautunut kaikkiaan 20 592 suunnistajaa. Kyseessä on uusi Jukolan viestin osanottajaennätys.

Vuoden takaisessa Lahti-Hollola Jukolassa saavutettu aiempi osallistujaennätys rikkoutui jo toukokuun alussa, jolloin saavutettiin myös 20 000 suunnistajan rajapyykki ensimmäistä kertaa Jukolan viestin historiassa.

Venlojen viestiin ilmoittautui yhteensä 1 718 joukkuetta, mikä on lähes sata joukkuetta enemmän kuin koskaan aiemmin. Myös Jukola-seitsikoita ilmoittautui mukaan ennätysmäärä, kaikkiaan 1 960 joukkuetta, mikä rikkoo Lahti-Hollolan aiemman ennätyksen 65 joukkueella.

Kangasala-Jukolaan on ilmoittautunut joukkueita kaikkiaan 23 eri maasta. Seuratasolla eniten joukkueita on Jukolan viestiin ilmoittautunut Helsingin Suunnistajista; yhteensä 17 seitsikkoa. Venlojen viestissä Tampereen Pyrintö on saanut kasaan peräti 30 nelikkoa.

Jukolan viesti ja Venlojen viesti kisataan 15.–16. kesäkuuta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>