Uutiset

Poliisi etsii veden varaan joutunutta nuorukaista Kihniössä

Poliisi etsii veden varaan joutunutta nuorukaista Kihniössä

Poliisille tuli perjantaina aamulla ilmoitus, että perjantain vastaisena yönä oli kaksi noin 15-vuotiasta nuorukaista ollut liikkeellä soutuveneellä Kihniön Kankarinjärvellä. Pojat olivat joutuneet veden varaan ja lähteneet uimaan kohti rantaa, jonne toinen pojista onnistui uimaan. Aamulla paikalle hälytettiin viranomaiset, jotka ovat suorittaneet perjantaiaamusta alkaen etsintöjä Kankarijärvellä ja sen ympäristössä mm. lentokoneen ollessa apuna etsinnöissä mutta toista veden varaan joutunutta poikaa ei ole löydetty. Poikien käyttämä soutuvene löytyi etsinnöissä tyhjänä järven rannalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>