Ratikkaradio

Valtaosa Tampereen raitiotien raiteesta on valmiina vuoden 2019 päätteeksi

today31.5.2019

share close

Toukokuun Ratikkaradiossa puhutaan erittäin vilkkaan rakentamisvuoden 2019 tapahtumista ja aikatauluista koko Tampereen raitiotietyömaan osalta. Tiesitkö, että suurimman osan kaksoisraiteesta on määrä olla valmiina jo tämän vuoden aikana?

Jaksossa kuullaan asiaa niin keskustan, Hervannan kuin Kalevankin alueelta. Valtteri Kujansuun kanssa suurtyömaan sujumisesta ovat keskustelemassa Raitiotieallianssin projekti-insinöörit Antti Haukka ja Sari Yrjölä.

Kuuntele Ratikkaradio tästä:

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

Katso myös nämä

Ratikkaradio

Tampereen ratikan liikenteenohjaajat ovat paljon vartijana – värväys on käynnissä juuri nyt

  Vesa Rauhala (vas.) Liikennöintiallianssista ja vakiasiantuntija Antti Haukka.[/caption] Tässä jaksossa kuullaan,  mitä tekevät ratikan liikenteenohjaajat sekä mitä tehtäviä kuuluu Tampereelle tulevien modernien raitiovaunujen kuljettajille. Liikenteenohjaajien rekrytointi käynnistyi 17.12.2019. Kuljettajia aletaan kouluttamaan ja palkkaamaan puolestaan kevät-kesällä 2o20. Ratikkaradion joulukuun jaksossa puhuttiin myös Tampereen raitiotien Liikennöintiallianssista. Nimensä mukaisesti ratikan liikennöinnistä vastaavan […]

today20.12.2019


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%