Uutiset

Reipissä alkaa pysäköinninvalvonta

Reipissä alkaa pysäköinninvalvonta

Pirkkalassa Reipin tiekunta on sopinut Nokian kaupungin pysäköinninvalvonnan kanssa Reipintien pysäköinninvalvonnan aloittamisesta. Syynä tähän on se, että viikonloppuisin ja tapahtumien aikana Reipintien varret saattavat täyttyä pysäköidyistä autoista, mikä aiheuttaa haittaa ja vaaratilanteita kapealla tiellä.

Reipissä on kolme pienehköä pysäköintialuetta. Mikäli ne ovat täynnä, autoilijat voivat pysäköidä autonsa esimerkiksi Anian rantatien varteen tieliikennelain mukaisesti omalla vastuullaan. Auton voi jättää myös kauempana sijaitseville pysäköintialueille ja kulkea loppumatkan pyörätietä pitkin Reippiin.

Pirkkalan kunta järjestää Reipissä pidettävien Muinaismarkkinoiden aikana joko ilmaisen kuljetuksen alueelle tai mahdollisesti etäpysäköintialueen.

Pysäköinninvalvonnasta annetun lain nojalla pysäköintivirhemaksu voidaan määrätä tieliikennelain 2 §:n 1 momentissa tarkoitetulla tiellä tehdystä pysäköintivirheestä. Tieliikennelaissa tien määritelmä kattaa myös yksityistiet, jollainen Reipintie on.

Pysäköinnintarkastajat aloittavat valvonnan siten, että ensin annetaan mahdollisista pysäköintivirheistä huomautuksia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>