Uutiset

Ruotsi-ottelu Tampereella 2020

today5.6.2019

share close

Yleisurheilun Ruotsi-ottelu järjestetään Tampereella kesällä 2020. Lahdessa keskiviikkona kokoontunut Suomen Urheiluliiton (SUL)  hallitus  päätti, että kilpailu käydään Ratinan stadionilla jo kolmatta kertaa.

– Helsingin olympiastadion on ilman muuta mukana Ruotsi-ottelun pidemmän aikavälin suunnitelmissa. Nyt se ei stadionin aikataulus ollut riittävän turvallinen vaihtoehto, sanoo SUL:n puheenjohtaja Sami Itani.

Ruotsi-ottelu järjestettiin ensi kertaa Tampereella kolme vuotta sitten ja toistamiseen viime kesänä.

– Tampereella maaottelu on ollut tunnelmaltaan hieno tapahtuma, jota tulemme ensi vuonna yhdessä Tampereen kaupungin ja Tampereen Pyrinnön kanssa entisestään kehittämään saadaksemme Ratinan täyteen molempina kisapäivinä. Tampereen kaupunki on todella vahvasti sitoutunut tapahtumaan ja vuodelle 2020 teemme uudistuksia myös perinteisen maaottelutapahtuman ympärille.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%