Uutiset

Ruotsi-ottelu Tampereella 2020

Ruotsi-ottelu Tampereella 2020

Yleisurheilun Ruotsi-ottelu järjestetään Tampereella kesällä 2020. Lahdessa keskiviikkona kokoontunut Suomen Urheiluliiton (SUL)  hallitus  päätti, että kilpailu käydään Ratinan stadionilla jo kolmatta kertaa.

– Helsingin olympiastadion on ilman muuta mukana Ruotsi-ottelun pidemmän aikavälin suunnitelmissa. Nyt se ei stadionin aikataulus ollut riittävän turvallinen vaihtoehto, sanoo SUL:n puheenjohtaja Sami Itani.

Ruotsi-ottelu järjestettiin ensi kertaa Tampereella kolme vuotta sitten ja toistamiseen viime kesänä.

– Tampereella maaottelu on ollut tunnelmaltaan hieno tapahtuma, jota tulemme ensi vuonna yhdessä Tampereen kaupungin ja Tampereen Pyrinnön kanssa entisestään kehittämään saadaksemme Ratinan täyteen molempina kisapäivinä. Tampereen kaupunki on todella vahvasti sitoutunut tapahtumaan ja vuodelle 2020 teemme uudistuksia myös perinteisen maaottelutapahtuman ympärille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>