Kolmas Nainen viettää kesää studiossa ja festivaalilavoilla! SUN Viikon Artisti


Suomirockin kulmakivi Kolmas Nainen työstää parhaillaan uutta studioalbumia. Kesän alkuun yhtye on julkistanut levylta kappaleen Suolaisemmat veet.

”Albumi valmistuu kesän mittaan. Syksyllä se sitten julkaistaan. Studiohommat on meille hyvässä ja pahassa tuttua puuhaa.  Bändi on ihan rautaa”, yhtyeen keulakuva Pauli Hanhiniemi kertoo. Ja jatkaa: ”Ennen kaikkea me ollaan oltu kavereita ala-asteelta saakka, ja se on aivan mahtavaa.”

Festarikesää vietetään lukuisien klassikoidenkin äärellä. Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat mm.  Tästä asti aikaa, Elämän tarkoitus, Valehtelisin jos väittäisin, Äiti pojastaan pappia toivoi ja Lautalla.

Perjantaina 7.6. Kolmas Nainen nousee Ikaalisten Iskelmäparatiisin lavalle! Aiemmin samana päivänä Hanhiniemi Rauhala M.A.D. esiintyy Saaribluesissa Tampereen Viikinsaaressa.

Pauli Hanhiniemi vieraili SUN Radion studiossa. Kuuntele!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>