Uutiset

Kihniössä veden varaan joutuneen nuorokaisen etsinnät saatettu päätökseen

Kihniössä veden varaan joutuneen nuorokaisen etsinnät saatettu päätökseen

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että se on saattanut tänään tiistaina päätökseen Kihniön Kankarijärvellä suoritetut kadonneen henkilön etsinnät. Etsintöihin osallistui 31.5 alkaen lukuisia vapaaehtoisia, pelastuslaitos, Vapaaehtoinen pelastuspalvelu sekä Rajavartiolaitos.

Asiaa tutkitaan nyt kuolemansyyn tutkintana. Kuolemansyyntutkinta on salaista, eikä poliisi tiedota asiasta enempää.

Poliisille tuli perjantaiaamuna 31.5. ilmoitus, että perjantain vastaisena yönä oli kaksi noin 15-vuotiasta nuorukaista ollut liikkeellä soutuveneellä Kihniön Kankarinjärvellä. Pojat olivat joutuneet veden varaan ja lähteneet uimaan kohti rantaa, jonne toinen pojista onnistui uimaan. Aamulla paikalle hälytettiin viranomaiset. Poikien käyttämä soutuvene löytyi etsinnöissä tyhjänä järven rannalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>